Du fortjener et godt liv med Akupunktur og Hypnose

Ødemer (vand i kroppen) og akupunktur

Vand udgør ca. 60 % af kroppens vægt (ødemer). Væske væksles kontinuerligt mellem blodkarrene og det omkringliggende væv. Ødem er en forøgelse af væske i kroppens væv. Man taler ofte om ødemer i benene, dvs. ophobning af væske i benene.

Man skelner mellem et lokalt ødem og et generaliseret ødem. Generaliseret ødem viser sig ved en opsvulmning af dele af kroppen (arme og ben). Lokale ødemer ses ofte i underekstremiteterne omkring anklerne.

Årsagen til ødemer eller væskeophobning er en forskydning af de kræfter, der fordeler væsken mellem blodkarrene og det omkringliggende væv. Hvis blodtrykket f.eks. er for højt, kan væske blive presset ud af blodkarrene til det omkringliggende væv, og derved give anledning til væskeophobning. Hvis der ikke gøres noget ved det, kan tilstande forværres således, at væskeophobningen er der hele dagen og måske strækker sig højere og højere op af skinnebenene. Er tilstanden meget slem kan der komme ødem i lungerne, hvilket kan medføre åndenød.

Hyppigste ødem symptomer:

  1. Væskeophobning vil give et mærke ved tryk.
  2. Ved væskeansamlinger og dårligt kredsløb er huden ikke blank, varm og levende og ofte er skulder, nakke og overarme ømme og spændte.
  3. Større væskeansamlinger giver ofte hovedpine, migræneagtig tilstand, synsforstyrrelser, udslæt i ansigtet og livløst hår.

Akupunktur er velegnet til behandling af ødemer

Ring i dag og vi fjerne væsken