Patienternes anbefalinger af akupunktur & smertebehandlinger hos Apunkt

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af de behandlinger og deres forløb, der bliver købt hos os. Her kan du læse et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået på klinikken, sociale medier m.m. Tak til jer, der på denne måde via både ris og ros er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os til gavn for alle kunder.

Akupunktur mod Colitis

Jeg fik i oktober 2004 diagnosen Colitis Ulcerosa og var igennem behandling med forskellige medicin, men intet virkede. Jeg havde blodig afføring og utrolig mange smerter i maven, pga. oppustethed.

Derfor blev jeg sat på prednisolon kur. Dette er en kraftig hormonmedicin, der har mange bivirkninger, bla. humorsvingninger, vægtøgning og søvnløshed.

Udbruddet blev slået ned med prednisolon i sommeren 2005, men jeg havde været så påvirket af medicinen, at jeg svor jeg aldrig ville på tage det igen.

Desværre blussede sygdommen op igen i sommeren 2006. Da ingen medicin hjalp begyndte jeg at søge efter andre muligheder. Jeg tænkte at, min kost måtte kunne lægges om.

Jeg kunne mærke ved forskellige fødevarer at jeg blev meget påvirket, som f.eks. appelsin. Derudover fandt jeg ud af på nettet at sukker er hårdt for tarmen og jeg spiste utrolig meget slik.

Derfor henvendte jeg mig til Apunkt for at blive hypnotiseret for min sukkerafhængig.

Her mødte jeg akupunktøren jens, der mente at akupunktur ville være en bedre løsning, da dette kunne hjælpe til at skabe balance i min krop. Vi startede derfor i februar 2007 behandlingen.

Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Lige efter behandlingen havde jeg det dårligt, ondt i maven og ubehag. Men efter et par timer, var jeg på toilettet og følte for første gang i meget lang tid at min tarm var tom.

Jeg var helt lettet og gik i seng uden oppustet mave og trang til at skulle på toilettet. Dagene efter var min oppustethed gennem dagen og dermed smerter væk.

Jeg kunne pludselig koncentrere mig om mit arbejde uden at skulle tænke på, at jeg skulle på toilettet flere gange. Det ikke at have smerter gennem dagen giver en frihed til at gøre ting, jeg ikke gjorde før.

Jeg har senere fået hypnose mod min sukkerafhængighed. Det har betydet, at jeg ikke længere spiser slik hver dag. Derudover har Jens forslået forskellige fødevarer jeg ikke skal spise.

Jeg har svært at beskrive alt det sker med min krop, men akupunkturen har givet mig mere overskud i hverdagen og jeg har det i dag bedre end jeg har haft i lang tid.

Jeg har stadig problemer med maven, når jeg har spist aftensmad, så derfor fortsætter jeg min behandling hos Jens og håber, at han kan kurere mig fuldstændig.

– Diana

Akupunktur mod snorken

“Min kones konstante snorken hver evig eneste nat var efterhånden ved at drive mig til vanvid. Da jeg selv sover let led jeg efterhånden af søvnmangel.

Hun talte derfor med sin læge som foreslog, at hun først prøvede med akupunktur mod snorken inden et kirurgisk indgreb. Tro det eller ej, men natten efter min kones første behandling med akupunktur var hendes snorken helt væk.”

“Nu puffer jeg kun til hende for at sikre, at hun fortsat er i live, da jeg end ikke kan høre hendes ellers tunge vejrtrækning. Jeg kan derfor varmt anbefale at man prøver akupunktur mod snorken hos Apunkt, da det helt klart reddede vores samliv.”

– Kim

Snorkebehandling

Siden jeg var teenager har jeg snorket ekstremt højt, også når jeg lå på siden. 

Jeg henvendte mig derfor i foråret 2006 til den offentlige sygesikring, hvorigennem jeg blev henvist til en øre- næse- halslæge med speciale i snorken/søvnapnø.

Deres behandlingstilbud bestod i, at jeg kunne få specialfremstillet en såkaldt “snorkeskinne”, som man tager på hver aften, inden man går i seng, og som sørger for at skubbe underkæben frem og derved også tungen frem i munden, sådan at der skulle blive bedre plads i svælget.

Det havde måske løst problemet, men jeg var ikke tilfreds med forslaget, da jeg gerne ville have en permanent løsning på mit problem.

Jeg havde hørt om, at man kunne få akupunktur mod snorken, og jeg opsøgte derfor Danske Akupunktører, der henviste mig til Apunkt.dk Jeg havde aldrig prøvet akupunktur før og var derfor meget skeptisk over for idéen om, at nogle nåle skulle kunne hjælpe mig.

Denne skepsis fortalte jeg om til akupunktøren, men havde det samtidig sådan, at en behandlingsform, der har eksisteret i mere end 3.000 år, måtte have en vis virkning.

Jeg fik i alt syv??? behandlinger over kort tid. Det var det antal behandlinger, der skulle til, før jeg kunne meddele, at nu havde min kæreste fortalt mig, at jeg slet ikke snorkede mere.

Det var forskelligt, hvor meget og hvad der skete fra gang til gang – efter den første behandling talte jeg f.eks. i søvne hele natten lang, men jeg kunne alligevel mærke, at jeg følte mig mere udhvilet om morgenen.

Jeg stoppede dog snart med at tale i søvne, og allerede efter den anden behandling var min snorken aftaget markant.

Her efter fire måneder er jeg stadigvæk helt snorkefri. Det, at jeg er holdt op med at snorke, har haft den meget positive effekt, at jeg sover bedre og er mere udhvilet, når jeg vågner, men vigtigst af alt har det, at jeg ikke snorker mere, bevirket, at min kæreste kan få sin nattesøvn.

Jeg vil vove at påstå, at det er et kæmpe løft for min livskvalitet, at jeg ikke snorker mere, ikke mindst fordi, det er frustrerende at vide, at du er skyld i, at den du elsker er enormt generet på grund af dig.

Min skepsis over for behandling med akupunktur er helt forsvundet, og jeg kan kun anbefale det til andre, der måtte lide under, at de snorker.

– Phillip

Psoriasis og Akupunktur

Jeg kan jo læse, at mine problemer med psoriasis er for intet at regne, i forhold til de lidelser andre er udsat for. Jeg har fået sygdommen efter mit fyldte 60 år og tror, at årsagen var en stor uforudset begivenhed i mit liv.

Jeg har haft sygdommen i nu mere end 1½ år, venstre hånd og højre fod. Mit ønske med dette indlæg er at fortælle hvad der har hjulpet mig. 

Jeg har naturligvis været til både læge, hudlæge og fået den medicin og binyrebark creme der normalt bruges. Jeg har dertil brugt tusindvis af kroner på dyre creme fra apoteket og Matas. 

Dog uden jeg syntes de er virkelig gode. Vil tro, at jeg har det som alle andre med denne kroniske sygdom, at man er indstillet på at prøve alt der kan bedre situationen.

Men det bedste jeg endnu har prøvet er dog alligevel Akupunktur. Jeg har prøvet Akupunktur før i anden forbindelse, og da jeg læste flere steder, at udløsningen af sygdommen ofte er med årsag i ustabilitet i kroppen, tænkte jeg at måske kunne akupunktur hjælpe. Og det må jeg sige, det har det virkelig gjort.

Da vi startede sagde behandleren, at han kunne fjerne det meste, via en stabilisering af den ubalance jeg havde i kroppen, og jeg må indrømme, at det går så godt fremad, jeg tror han får ret.

 Nu kan jeg vaske op uden handsker, jeg kan holde ved redskaber i have og værksted, min hud sprækker ikke for et godt ord, hvis jeg tager en bog frem, eller hundene trækker for meget i snoren når vi går tur.

Og så videre….. Og for mig er det fantastisk hvad det har betydet for mit sind, jeg er blevet mere positiv og kan nu fokuserer på andet en sygdommen.

Jeg kan derfor virkelig anbefale jer at prøve akupunktur og håber inderligt, at  min lille historie kan være en inspiration til hjælp til andre med psoriasis.

– Anonym

Akupunktur mod herpes

Jeg lider af virussen herpes simplex type 2, som er herpes sår i underlivet. Jeg startede ud med at få pille kur (aciclovir 800mg) på 5 dage, som skulle slå udbrudet ned, men uden held.

De næste fire måneder gik jeg med mange smerter og med aktiv udbrud. Jeg følte det ødelagde mit humør, gav mig mindre overskud og faktisk tog lidt af min livskvalitet.

Min læge satte mig så på en aciclovir- kur (400mg) igen, som nu skulle tages dagligt de næste 8 måneder. Uden held igen, og i samme tilstand. Da jeg havde givet lidt op på det hele, fik jeg et tip om at akupunktur måske kunne hjælpe mig.

Uden nogle forventninger tog jeg til apunkt i Klampenborg. Efter 4 behandlinger var mine smerter stort set væk samt mit udbrud. Jeg kunne mærke jeg fik mere overskud, og følte at min mentalitet havde ændret sig.

Jeg følte at min krop var mere sund, og havde også oplevet ændirnger, så som bedre søvn og mindre træt. Det er helt klart en behandling jeg kan anbefale, jeg blev selv vildt positiv overrasket.

– Caroline

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling inden for akupunktur – den viden vil vi gerne dele med dig!