Patienternes anbefalinger af akupunktur & smertebehandlinger hos Apunkt

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af de behandlinger og deres forløb, der bliver købt hos os. Her kan du læse et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået på klinikken, sociale medier m.m. Tak til jer, der på denne måde via både ris og ros er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os til gavn for alle kunder.

Jeg fik i oktober 2004 diagnosen Colitis Ulcerosa og var igennem behandling med forskellige medicin, men intet virkede. Jeg havde blodig afføring og utrolig mange smerter i maven, pga. oppustethed.

Derfor blev jeg sat på prednisolon kur. Dette er en kraftig hormonmedicin, der har mange bivirkninger, bla. humorsvingninger, vægtøgning og søvnløshed.

Udbruddet blev slået ned med prednisolon i sommeren 2005, men jeg havde været så påvirket af medicinen, at jeg svor jeg aldrig ville på tage det igen.

Desværre blussede sygdommen op igen i sommeren 2006. Da ingen medicin hjalp begyndte jeg at søge efter andre muligheder. Jeg tænkte at, min kost måtte kunne lægges om.

Jeg kunne mærke ved forskellige fødevarer at jeg blev meget påvirket, som f.eks. appelsin. Derudover fandt jeg ud af på nettet at sukker er hårdt for tarmen og jeg spiste utrolig meget slik.

Derfor henvendte jeg mig til Apunkt for at blive hypnotiseret for min sukkerafhængig.

Her mødte jeg akupunktøren jens, der mente at akupunktur ville være en bedre løsning, da dette kunne hjælpe til at skabe balance i min krop. Vi startede derfor i februar 2007 behandlingen.

Allerede efter 1. behandling kunne jeg mærke en stor forskel. Lige efter behandlingen havde jeg det dårligt, ondt i maven og ubehag. Men efter et par timer, var jeg på toilettet og følte for første gang i meget lang tid at min tarm var tom.

Jeg var helt lettet og gik i seng uden oppustet mave og trang til at skulle på toilettet. Dagene efter var min oppustethed gennem dagen og dermed smerter væk.

Jeg kunne pludselig koncentrere mig om mit arbejde uden at skulle tænke på, at jeg skulle på toilettet flere gange. Det ikke at have smerter gennem dagen giver en frihed til at gøre ting, jeg ikke gjorde før.

Jeg har senere fået hypnose mod min sukkerafhængighed. Det har betydet, at jeg ikke længere spiser slik hver dag. Derudover har Jens forslået forskellige fødevarer jeg ikke skal spise.

Jeg har svært at beskrive alt det sker med min krop, men akupunkturen har givet mig mere overskud i hverdagen og jeg har det i dag bedre end jeg har haft i lang tid.

Jeg har stadig problemer med maven, når jeg har spist aftensmad, så derfor fortsætter jeg min behandling hos Jens og håber, at han kan kurere mig fuldstændig.

– Diana

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling inden for akupunktur – den viden vil vi gerne dele med dig!