Mød din akupunktør i akupunkturklinikken

I akupunkturklinikken vil du møde højt specialiserede RAB-godkendte behandlere (akupunktører) med over 25 års erfaring inden for akupunktur. Her anvender vi de bedste teknikker, som giver dig et unikt og alsidigt behandlingstilbud, med mulighed for en bedre og mere effektiv behandling. Vi har behandlet over 34.000 mennesker. Vi deltager årligt på kurser for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling inden for akupunktur.

Akupunkturklinikken Apunkt - Michael Jensen

Michael Jensen

Jeg er daglig leder af akupunkturklinikken og uddannet akupunktør i Traditionel Kinesisk Medicin, herunder godkendt certificeret RAB-behandler i akupunktur. I over 25 år har jeg været praktiserende akupunktør med speciale i bl.a. smerter, hovedpine – migræne, søvnløshed, stress, muskulære lidelser og kosmetisk akupunktur. Og så har jeg undervist i akupunktur i Kina som en af de eneste vesterlændinge.

I akupunkturklinikken er vi flere dygtige godkendte behandlere. Her lægger vi vægt på den nære kontakt med patienten, og ved en korrekt diagnose giver vi dig den bedst mulige behandling.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med Kropsinstituttet, hvor de bl.a. tilbyder body SDS behandlinger, som kan hjælpe med spændingshovedpine, lændeproblemer, sportsskader, mangel på energi, musearm, fordøjelse problemer, piskesmæld, stress mv. Body-sds kan være et godt supplement til akupunkturbehandlinger.

Kropsinstituttet tilbyder også kostvejledning og udrensninger. Ved hjælp af den rigtige kostsammensætning tages der fat i at genskabe den rigtige balance i kroppen. Det der adskiller Kropsinstituttets udrensninger fra andre udrensninger er, at der tilbydes udrensningsmassage for at sætte ekstra gang i udskillelse af affalds- og giftstoffer.

Læs mere om apunkt forskellige metoder indenfor akupunktur 


  • Apunkt – få et godt liv med akupunktur

    Akupunktur afd. i Charlottenlund

Medlem af flg. foreninger

DA: Danske terapeuter , Danmarks nyeste faglige forening for akupunktører.

PA: Praktiserende Akupunktører, faglig forening for akupunktører.

Disse foreninger er godkendt af Sundhedsstyrelsen til at udstede RAB (Registeret Alternativ Behandler) beviser, der dokumenterer at akupunktøren lever op til de minimum´s krav Sundhedsstyrelsen stiller.