Bedste akupunktur behandling i København

I mere end 25 år har vi behandlet ca. 34.000 mennesker med akupunktur.

Akupunkturen er et fantastisk redskab til at behandle mange forskellige ubalancer i kroppen.

Akupunktur en kun en del af den kinesiske medicin. Behandlinger med akupunktur er en naturlig måde at bringe kroppen i balance igen. På vores behandlingside kan du læse mere om hvilke ubalancer og smerter vi behandler for, med uddybende informationer om de enkelte ubalancer og behandlinger. Vi behandler smerter med det samme.

Du kan altid ringe til os og høre om vi kan hjælpe dig med din sygdom.

Vegatest hos Apunkt

Hos Apunkt tilbyder vi den anerkendte Vegatest, som kan måle din krops tilstand, herunder om der skulle være gamle bakterier, virus, allergi, giftstoffer, tungmetaller, svampe mm. i din krop. Foruden kan Vegatesten også aflæse om kroppen har stressbelastninger eller psykiske chok.

 

Ansigtløft via akupunktur

Kendes også som det naturlige ansigtløft, som skaber ansigtets naturlige smukke udstråling hvor fastheden i huden genvindes så du opnår en foryngelse uden brug af botox og filler.

En naturlig skønhed gennem akupunktur.

Vores anbefalinger

Ønsker du at læse om vores anbefalinger fra vores kunder, kan du læse nogle af vores anbefalinger her.

For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal. Vi afsætte normalt 1 1/2 time til dig første gang, konsultation og behandling.

 

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

 

—————–“—————

 

 

 

Mere info om Akupunkturbehandling.

Akupunktur i København – den bedste godkendte RAB-behandling

Er du plaget af smerter i ryggen, benene, skuldrene, armene, nakken eller lænden? Døjer du også med maveproblemer, eksem, psoriasis eller måske en smertefuld tennisalbue? Så er akupunktur i København den ideelle behandling for dig.

Akupunktur er en ældgammel kinesisk traditionel behandlingsform, der har været anvendt i årtusinder for at afhjælpe smerte og sygdomme. Behandlingen involverer indførsel af tynde nåle i specifikke punkter på kroppen for at genoprette den naturlige balance og energiflow.

I København er der flere klinikker, der tilbyder akupunkturbehandling af høj kvalitet. Det er dog vigtigt at vælge en klinik, der er godkendt af Registreret Alternativ Behandler (RAB). En RAB-godkendt behandler sikrer, at du får den bedste og mest professionelle behandling, da de har gennemgået en omfattende uddannelse og træning.

Akupunktur i København kan være effektiv til behandling af en bred vifte af lidelser. Hvis du lider af smerte, kan akupunktur hjælpe med at lindre dine symptomer og genoprette din mobilitet. Behandlingen har også vist sig at være en effektiv metode til at lindre overgangsalderens ubehagelige symptomer såsom hedeture, humørsvingninger og søvnforstyrrelser.

Hvis du lider af helvedesild, kan akupunktur også være en effektiv behandlingsmetode. Helvedesild er en smertefuld hudsygdom, der kan være meget generende og forstyrrende i hverdagen. 

Akupunktur kan bidrage til at reducere smerten og fremskynde helingsprocessen.

Det er vigtigt at påpege, at akupunktur ikke blot behandler symptomerne, men arbejder på at behandle den underliggende årsag til smerte eller sygdom. Ved at genoprette kroppens balance og energiflow kan akupunktur fremme kroppens evne til at helbrede sig selv og styrke immunsystemet.

Når du beslutter dig for at prøve akupunktur i København, kan du forvente en behagelig og afslappende oplevelse. Mange patienter rapporterer en følelse af ro og velvære under og efter behandlingen. 

Nålene, der anvendes, er meget tynde og indsættes smertefrit i huden. Behandlingen er generelt smertefri, men du kan opleve en let summen eller prikken i det behandlede område.

Så hvis du leder efter den bedste godkendte RAB-behandling i København, er akupunktur det rigtige valg for dig. Med sin lange historie og dokumenterede succesrate kan akupunktur være din vej til en smertefri og sundere tilværelse. Book din akupunkturbehandling hos apunkt.dk i København i dag og oplev fordelene ved denne naturlige og effektive behandlingsmetode.