Bedste akupunktur behandling i København

I mere end 20 år har vi behandlet ca. 34.000 mennesker med akupunktur.

Akupunkturen er et fantastisk redskab til at behandle mange forskellige ubalancer i kroppen.

Akupunktur en kun en del af den kinesiske medicin. Behandlinger med akupunktur er en naturlig måde at bringe kroppen i balance igen. På vores behandlingside kan du læse mere om hvilke ubalancer og smerter vi behandler for, med uddybende informationer om de enkelte ubalancer og behandlinger. Vi behandler smerter med det samme.

Du kan altid ringe til os og høre om vi kan hjælpe dig med din sygdom.

Vegatest hos Apunkt

Hos Apunkt tilbyder vi den anerkendte Vegatest, som kan måle din krops tilstand, herunder om der skulle være gamle bakterier, virus, allergi, giftstoffer, tungmetaller, svampe mm. i din krop. Foruden kan Vegatesten også aflæse om kroppen har stressbelastninger eller psykiske chok.

 

Ansigtløft via akupunktur

Kendes også som det naturlige ansigtløft, som skaber ansigtets naturlige smukke udstråling hvor fastheden i huden genvindes så du opnår en foryngelse uden brug af botox og filler.

En naturlig skønhed gennem akupunktur.

Vores anbefalinger

Ønsker du at læse om vores anbefalinger fra vores kunder, kan du læse nogle af vores anbefalinger her.

For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal. Vi afsætte normalt 1 1/2 time til dig første gang, konsultation og behandling.

 

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Pga. Corona Behandler vi kun fra vores Hovedklinik i Charlottenlund