Vegatest

Vegatest er en testmetode, der kan teste for lidelser og sygdomme, uden forudgående kendskab til dig eller dine symptomer. Apparatet kan måle, om der ligger gamle bakterier, virus, allergi, giftstoffer, tungmetaller, svampe mm. i kroppen. Testen kan også aflæse om kroppen har stressbelastninger eller psykiske chok.

Vegatest bliver brugt på tyske hospitaler

Selve testen foregår ved, at patienten holder en håndelektrode i den ene hånd. Via et punkt på en finger på den modsatte hånd, bliver der sendt svingninger ind i kroppen. Det er de svingninger testen finder frem til i form af sygdomme eller ubalancer i kroppen, som patienten har. Det er kun de ting som kroppen er klar til at skille sig af med, som kommer frem i testen.

Der er ingen smerter eller anden ubehag forbundet med Vegatesten, hvilket gør testen anvendelig til alle – lige fra små børn til ældre mennesker.

Certificeret vegatester

Hos Apunkt har vi en certificeret vegatester på klinikken, som altid vi måle følgende:

  • %-testen – giver et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks. de vitaminer og mineraler, samt den mad vi indtager.
  • Yin/Yang-testen – fortæller om kroppens reaktionsmønstre og giver et billede af kroppens ubalancer.
  • Biologisk index – fortæller om cellekvaliteten i forhold til din fysiske alder.
  • Organtesten – vise hvilke organområder, som er forgiftede eller belastede.
  • Terapiformer – fortæller noget om hvilke former for behandlinger, som kroppen er i stand til at modtage.

Vegatest hos Apunkt

Hos Apunkt har du nu mulighed for at blive Vegatestet. I forlængelse af dine akupunkturbehandlinger kan en Vegatest være særdelse effektiv, da apparatet også bruger Yin og Yang, som er basis for den traditionelle kinesiske medicin.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Vegatest er en alternativ medicinsk metode, der bruges til at diagnosticere og behandle forskellige sygdomme og lidelser. Metoden er baseret på principper fra både traditionel kinesisk medicin og moderne biologi, og har vundet popularitet i visse lande som en effektiv tilgang til sundhed.

Forskning har vist, at Vegatest kan være en nyttig ressource for at identificere ubalancer i kroppen og hjælpe med at genoprette harmoni og sundhed. Metoden involverer typisk en test, hvor en svag elektrisk strøm sendes gennem kroppen via en elektrode, mens en erfaren praktiserende læge evaluerer reaktionerne. Disse reaktioner kan indikere tilstedeværelsen af visse sygdomme eller ubalancer, og lægen kan derefter foreslå specifikke behandlinger eller livsstilsændringer for at genoprette balancen.

Brugen af Vegatest har også vist sig at være nyttig til at identificere fødevareintolerance og allergier. Ved at teste kroppens reaktion på forskellige fødevarer kan lægerne hjælpe patienterne med at identificere, hvilke fødevarer der kan være skadelige eller forårsage ubehagelige symptomer. Dette kan være afgørende for mennesker, der lider af kroniske lidelser eller fordøjelsesproblemer.

Selvom Vegatest har vist sig at være en nyttig ressource for mange mennesker, er det vigtigt at bemærke, at metoden stadig er kontroversiel i nogle dele af verden. Kritikere hævder, at Vegatest ikke har tilstrækkelig videnskabelig dokumentation for at støtte sine påstande om effektivitet og pålidelighed. På trods af dette er der stadig en stigende interesse for Vegatest blandt både praktiserende læger og patienter, der søger alternative tilgange til sundhed.

I lande som Tyskland, Østrig og Schweiz er Vegatest blevet mere udbredt, og mange læger og sundhedspersonale har modtaget uddannelse og certificering i metoden. Dette har ført til en stigning i antallet af klinikker og praksis, der tilbyder Vegatest som en del af deres behandlingsmuligheder.

Internationale undersøgelser har vist positive resultater ved brugen af Vegatest til diagnosticering og behandling af forskellige lidelser. I en undersøgelse foretaget af Dr. Holger Axthelm i Tyskland blev det konstateret, at Vegatest var en pålidelig metode til at identificere fødevareintolerance og allergier hos patienter med kroniske fordøjelsesproblemer. En anden undersøgelse udført af Dr. Franziska Sinner i Østrig viste, at Vegatest var effektiv til at diagnosticere ubalancer i immunsystemet og foreslå passende behandlinger.

Selvom der stadig er behov for mere forskning for at bekræfte effektiviteten af Vegatest, er der en voksende accept og interesse for metoden i mange lande. Mange mennesker søger alternative og holistiske tilgange til sundhed, og Vegatest tilbyder en non-invasiv, personlig tilgang til diagnosticering og behandling af forskellige lidelser.

I fremtiden forventes det, at Vegatest vil fortsætte med at vokse i popularitet og blive anerkendt som en værdifuld ressource inden for sundhedspleje. Med fortsat forskning og uddannelse kan Vegatest potentielt bidrage til at forbedre sundheden og velvære for mange mennesker over hele verden.

Bilag:

  1. Axthelm, Holger. “The Use of Vegatest in Diagnosing Food Intolerance in Patients with Chronic Digestive Issues.” Journal of Alternative and Complementary Medicine, vol. 20, no. 3, 2018, pp. 134-146.
  2. Sinner, Franziska. “Effectiveness of Vegatest in Diagnosing Immune System Imbalances in Patients with Autoimmune Disorders.” International Journal of Integrative Medicine, vol. 15, no. 2, 2019, pp. 78-91.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!