Vegatest

Vegatest er en testmetode, der kan teste for lidelser og sygdomme, uden forudgående kendskab til dig eller dine symptomer. Apparatet kan måle, om der ligger gamle bakterier, virus, allergi, giftstoffer, tungmetaller, svampe mm. i kroppen. Testen kan også aflæse om kroppen har stressbelastninger eller psykiske chok.

Vegatest bliver brugt på tyske hospitaler

Selve testen foregår ved, at patienten holder en håndelektrode i den ene hånd. Via et punkt på en finger på den modsatte hånd, bliver der sendt svingninger ind i kroppen. Det er de svingninger testen finder frem til i form af sygdomme eller ubalancer i kroppen, som patienten har. Det er kun de ting som kroppen er klar til at skille sig af med, som kommer frem i testen.

Der er ingen smerter eller anden ubehag forbundet med Vegatesten, hvilket gør testen anvendelig til alle – lige fra små børn til ældre mennesker.

Certificeret vegatester

Hos Apunkt har vi en certificeret vegatester på klinikken, som altid vi måle følgende:

  • %-testen – giver et udtryk for, hvordan kroppen omsætter energierne fra f.eks. de vitaminer og mineraler, samt den mad vi indtager.
  • Yin/Yang-testen – fortæller om kroppens reaktionsmønstre og giver et billede af kroppens ubalancer.
  • Biologisk index – fortæller om cellekvaliteten i forhold til din fysiske alder.
  • Organtesten – vise hvilke organområder, som er forgiftede eller belastede.
  • Terapiformer – fortæller noget om hvilke former for behandlinger, som kroppen er i stand til at modtage.

Vegatest hos Apunkt

Hos Apunkt har du nu mulighed for at blive Vegatestet. I forlængelse af dine akupunkturbehandlinger kan en Vegatest være særdelse effektiv, da apparatet også bruger Yin og Yang, som er basis for den traditionelle kinesiske medicin.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!