Akupunktur mod rygsmerter

Rygsmerter og ‘det at have ondt i ryggen’ omhandler lændesmerter, ‘hekseskud’, skæv ryg, diskusprolaps mv. Problemerne er særdeles udbredte og skyldes ofte forløftninger og forkerte arbejdsstillinger, men kan i mange tilfælde være en følgevirkning af kuldepåvirkninger eller en stresset tilværelse.

Akupunktur viser gode resultater med behandling af rygsmerter og det er i mange tilfælde en hurtig måde at blive problemerne kvit på. Det er nemlig meget almindeligt at smerter i ryggen er forårsaget af, at musklerne, der holder rygsøjlen på plads, går i en slags chock og holder krampagtigt fast. Det kan medføre nogle voldsomme smerter. Akupunkturbehandling kan opløse disse kramper. Muskulaturen slipper sit tag og smerterne dæmpes. 3 til 6 behandlinger får som regel normaliseret rygmuskulaturen og man bliver rask. I tilfælde, hvor der er tale om diskusprolaps, er der gode muligheder for at den forskubbede “disk” selv finder tilbage på plads, når muskulaturen afslappes med akupunkturbehandling.

Det er naturligvis tilrådeligt at søge læge i forbindelse med rygproblemer og blive udredt med scanninger eller røntgen. Her kan akupunkturbehandlinger afhjælpe eller helt fjerne smerterne mens man venter på evt. anden behandling.

Den gamle teknik akupunktur hjælper lindre kroniske rygsmerter bedre end standardbehandling, såsom medicin eller fysisk terapi, ifølge en ny undersøgelse.
Endnu mere overraskende, alle tre akupunktur teknikker testet – herunder en “fingeret”-teknik med tandstikkere og ingen hud punktering – fungerede bedre end den sædvanlige pleje givet for problemet.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. rygsmerter. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!