Akupunktur mod astma

Hvert 10. barn lider i dag af astma i forbindelse med allergi og antallet er stigende. Det er dobbelt så mange børn end for bare 10 år siden. Lidelsen kan være arveligt betinget og tilstanden rammer ofte børn i deres tidlige leveår. Astma kan, særligt hos spædbørn, blive fremprovokeret i forbindelse med tidlige infektioner som forkølelse eller influenza, og deraf følgende øget slimproduktion.

Årsager til astma

Astma hænger ofte sammen med allergi mod støv, dyr, luftforurening, røg, mug eller overfor visse madvarer. De fleste astmatikere vokser fra sygdommen og symptomerne, når de bliver ældre. Hvis man som voksen udvikler astma, kan det være udløst af kemikalier, stress, rygning og forurening.

Gode råd mod astma

Mange oplever en bedring ved at ændre kostvaner, da visse fødevarer øger slimproduktionen og kan udløse et astmaanfald. Der kan være tale om mættet fedt, som ofte ses i forarbejdet samt stegte fødevarer, fedtholdige mejerivarer, rødt kød, skaldyr, citrusfrugter, tomater, saltede fødevarer samt transfedt, herunder margarine. Sørg for at tilføje magnesiumrige fødevarer til din kost, som har en positiv effekt på åndedrætsorganerne.

Rygning har naturligvis en uhensigtsmæssig effekt, herunder passiv rygning. Undersøg også for skimmelsvamp og skimmelsporer, da det kan udløse astmaanfald og fastholde lidelsen.

Behandlinger med akupunktur er også effektivt, hvad enten man oplever at være belastet af kronisk astma eller akutte astmaanfald. Ved en akupunkturbehandling bruges tynde nåle på astmapunkterne for især lunger, nyrer og binyrer, og du vil opleve en øjeblikkelig bedring.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. astma. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.