Akupunktur mod bihulebetændelse

Bihulerne er de 4 hulrum, der ligger i de knogler vi har omkring næse, øjne og mund. Ved betændelse i bihulernes slimhinder vil man opleve smerter ansigtet, alt efter hvor betændelsestilstanden sidder. Betændelse i pandehulen giver smerter over øjnene og i panderegionen, betændelse i kæbehulen giver smerter i overkæben og kindbenene.

Ved bihulebetændelse kan man opleve tab af smags- og lugtesans, hoste, feber, træthed, tilstoppethed og øjne, der løber i vand.

Årsager til bihulebetændelse

Bihulebetændelse kan opstå i forbindelse med en kraftig forkølelse eller influenza, hvor en infektion og tilstoppethed kan medføre betændelse i bihulernes slimhinder.

Hvis du har allergi og har hævede slimhinder som følge af dette, kan du være ekstra udsat for bihulebetændelse. Det samme gør sig gældende, hvis du er født med snævre åbninger til bihulerne i næsen.

Gode råd mod bihulebetændelse

Den bedste måde at undgå bihulebetændelse er naturligvis at undgå at blive forkølet, så vidt dette er muligt. Undgå derfor tæt kontakt til andre forkølede – her er håndhygiejnen særlig vigtig i forkølelses-sæsonen.

En måde at afhjælpe bihulebetændelse kan være at bruge akupunktur, hvor akupunktøren behandler bihulebetændelsen med nåle på områderne for immunforsvar, bihuler, pandehuler, næse, lunger. Små fine nåle placeres kun 1 mm under huden for at skabe flow, der hjælper til at tilstoppetheden bliver opløst, og smerten effektivt reduceres.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med bihulebetændelse. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!