Akupunktur mod eksem

Det skønnes, at mere end 10% af befolkningen rammes hvert år af eksem i lettere eller sværere grad, og kan ramme både børn og voksne. Der findes mange forskellige former for eksem, hvor nogle oplever at få det en enkelt gang, mens andre kan have lidelsen gennem hele livet.

Eksem er en kløende hudlidelse, som kan optræde forskellige steder på kroppen. Hudforandringerne kan være i form af rødmen, blæredannelse og hævelser. Senere kan huden blive tør og afskalle, og der kan opstå smertefulde revner. Ved lidelsen sker der en inflammation i hudens yderste barriere og betegnes ofte som dermatitis.

Årsager til eksem

Eksem kan opstå meget pludselig og årsagen til hudlidelsen er lige så forskellig, som hvor på kroppen den kan optræde. Særligt børn er disponeret for atopisk eksem (børneeksem, eller astmaeksem), men kan også være forårsaget af endogene (indefrakommende) faktorer. Årsager til lidelsen kan være allergi, infektion, medicin eller noget man har rørt ved (kontakteksem).

Vores krop sender os altid vigtige tegn, når der er noget som ikke er i orden eller fungerer optimalt, og vil kunne give sig til udtryk i form af eksem. Mange vænner sig til hudlidelsen, hvis den optræder gentagne gange, og bagatelliserer ofte symptomerne forårsaget af eksem. Her vil der være effektiv hjælp at hente i akupunkturen.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. problemer med eksem og hudlidelser. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!