Akupunktur mod fedme og overvægt

Flere og flere mennesker i den vestlige verden kæmper med sundhedsmæssige problemer forårsaget af fedme og overvægt.

Usund kost og alt for meget af den er årsagen til en eksplosiv vækst i overvægt og decideret fedme i den vestlige verden. En kombination af mangel på motion og forkert kost er de væsentligste årsager til fedme hos de fleste mennesker uanset, hvilken alder de har.

Fedme kan helbredes ved seriøs kostomlægning og overholdelse af individuelle trænings -programmer. Arbejdet med at afvikle fedme ved hjælp af sund kost og motion kan med særlig fordel kombineres med akupunktur, der kan sætte gang i kroppens evne til øget forbrænding.

Akupunktur mod fedme og overvægt kan ske ved at en uddannet akupunktør behandler hormonpunkter, behovspunkter, punkter for skjoldbruskkirtlen, mavepunkter, tyktarmen, leveren og galdeblæren med nåle.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod  problemer i forbindelse med fedme og overvægt. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!