Akupunktur mod iskias

Iskiasnerven er kroppens længste nerve og består af nervefibre, der går ned i lænden og øvre del af bækkenet, og videre ned gennem bagsiden af låret. Iskiassmerter er forårsaget af muskelspændinger i lænden, og kan starte oppe ved lænden og trække ned i balden, bagsiden af benet, og i nogle tilfælde helt ned i foden. I forbindelse med disse muskelspændinger kommer iskiasnerven i klemme, og der kan opstå jagende smerte, der stråler ud i benet. Nogle oplever også følelsesløshed og føleforstyrrelse i de samme områder.

Årsager til iskias

Iskias skyldes ofte en overbelastning forårsaget af tunge eller mange løft, der kan skade lændens diskusskiver. De kan også blive overbelastede ved at sidde for meget ned. De dybe baldemuskler kan blive overbelastede ved enten løb eller træning, men også ved at sidde med korslagte ben kan irritere iskiasnerven.

Andre årsager til iskias kan skyldes betændelse i iskiasnerven eller en diskusprolaps i lænden, hvor smerterne opstår, fordi nerverødderne bliver afklemt.

Behandling hos Apunkt

Behandling af iskias afhænger af, hvad årsagen er. Akupunktur er kendt for sin gode evne til at afspænde musklerne, og derved skabe plads til iskiasnerven igen så smerten forsvinder. Når du har opnået smertefrihed eller betydelig lindring, bør der udføres en muskelspændings- og holdnings-analyse for at undgå tilbagefald, og med henblik på et fremtidigt liv uden symptomer på iskias.

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med iskias. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!