Akupunktur og rygestop

Mange oplever frustrationer og fortvivelse i forbindelse med rygestop. Nikotinafhængigheden gør det vanskeligt at stoppe som ryger, og derfor ser man ofte flere forsøg på at blive røgfri.

Der findes et bredt udvalg af produkter til rygeafvænning. Et alternativ er akupunktur med rygning, og er en relativ ny metode til at holde op med at ryge. Den effektive behandling erstatter ikke afhængigheden med en anden, som det ses med div. nikotinpræparater som tyggegummi, plastre, e-cigaretter mv. Her er det vigtig at det er motivationen for at stoppe med at ryge er på plads, inden behandling med akupunktur påbegyndes.

ved hjælp af nåle bliver kroppens nervesystem påvirket, så abstinenser undgåes og derved trangen til nikotin reduceres. Og så er behandling med akupunktur uden bivirkninger.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med PMS. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!