Rynker og kosmetisk akupunktur

Kineserne har altid vidst, at skønheden kommer indefra, og havde kendskab til kosmetisk akupunktur og rynkebehandlinger allerede 2.600 f.kr. Ifølge Traditionel Kinesiske Medicin er vi født med en mængde livsenergi, som langsomt løber ud – ligesom sandet løber ud af et timeglas.

Rynkerne kommer i takt med en mindsket livsenergi, og det er det mønstre man kan ændre vha. kosmetisk akupunktur. Der er naturligvis også andre udefrakommende faktorer som vind og sol, der kan skade huden, ligesom sygdom, rygning, kost og livsstil kan have en indflydelse på, om vi ser ældre ud end vi er.

Årsager til rynker

Rynker kommer når livsenergien mindskes eller stagnerer. Ubalancer opstår når energien ikke kan cirkulere frit i kroppen, og rynkerne fungerer som en barriere for energien. Eks. er panden forbundet med nyrerne, så når der kommer rynker i panden, kommer der mindre energi til nyrerne, og de vil derfor fungere dårligere. Dårlige nyrer viser sig så igen i panden, hvor rynkerne bliver endnu dybere. Dette negative kredsløb kan brydes, når rynkerne mildnes ved akupunktur.

Alternativ til skønhedsoperationer

Kosmetisk akupunktur er en form for alternativ skønhedsoperation, som gør huden frisk og elastisk ved at øge blodcirkulationen. Dårlig blodcirkulation er en stagnation, som giver flere rynker, men ved hjælp af akupunktur kan man stimulere huden med nåle og forhindre, at rynkerne bliver dybere og få ansigtsmusklerne til at slappe af.

Efter få behandlinger vil dybe rynker blive mildnet, mindre rynker blive udglattet og teinten blive pænere, helt uden bivirkninger. Derudover kan kosmetisk akupunktur også behandle hudsygdomme som akne, pigmentforandringer og synlige blodkar.

Kosmetisk akupunktur er desuden en helhedsmetode. Alle småskavanker som mavebesvær eller muskelspændinger påvirker huden negativt, så for at opnå et optimalt resultat, skal hele kroppens energisystem være i balance.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. rynker, akne, pigmentforandringer og synlige blodkar i ansigtet. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!