Akupunktur mod stress

Vi oplever alle en form for stress i perioder af vores liv, og har udviklet sig til noget af et folkesundhedsproblem. Det skønnes at på mod hver 10. erhvervsaktive dansker er så stresset i hverdagen, at det går ud over evnen til at arbejde, og i det hele taget fungere normalt. Mange gange kræves der, eller vi kræver mere af os selv, end vi har kræfter til. Denne overbelastning kan give både fysiske og psykiske symptomer som hovedpine, mavesmerter, hjertebanken, indre uro, anspændthed, angst, søvnproblemer, hukommelsesbesvær m.m.

Gode råd mod stress

Det vigtigste er at finde ud af om symptomerne er stressrelateret eller forårsaget af et andet problem. Er der udfordringer på arbejdet eller for meget at se til på hjemmefronten, så er det vigtigt at få identificeret årsagerne til de stressrelaterede symptomer.

Mange oplever desuden en bedring ved at dyrke regelmæssigt motion og lave afslappende øvelser. Dette kan også have en positiv effekt på søvnen, som kan forværre stress, hvis man ikke får søvn nok.

Når du griner sænkes niveauet af stresshormoner i kroppen. Samtidig sætter latteren gang i produktionen af endorfiner, som har en positiv effekt på stress og giver en følelse velvære og overskud.

Behandlinger med akupunktur er effektivt når det kommer til stress. Hver især har sine egne stresssymptomer, som er et signal fra kroppen om, at der er noget galt, og at der skal tages hånd om problemet. Her tilpasser akupunktøren lige netop dit system, så du vil opnå en balance i kroppen, ved at få stabiliseret pulsen og blodtrykket, og genvinde følelsen af, at krop og sind hænger sammen igen.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 25 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. symptomer på stress. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!