Akupunktur mod allergi og høfeber

Allergi og høfeber har de seneste 20 år udviklet sig til noget af en folkesygdom, der nedsætter mange menneskers livskvalitet samtidig med, at et stigende medicinforbrug øger risikoen for at udvikle multi-allergi. Derfor er der mange gode grunde til at finde alternativer til en klassisk behandling af allergi.

Symptomerne på at man har udviklet en allergi eller høfeber kan være tilstoppede luftveje, nysen, rindende røde øjne der klør, kløende udslæt eller eksem på huden, opkast eller kvalme, træthed, depression, hovedpine eller migræne, indvendige og udvendige væskeansamlinger og infektioner.

Årsager til allergi og høfeber

Årsagerne til at man udvikler en allergi eller høfeber kan være mange. Allergi kan være arveligt betinget, men den kan også være forårsaget af antibiotika, miljøgifte og kemikalier, forurening, dårligt indeklima (herunder skimmelsvamp), parfume og diverse tilsætningsstoffer.

Gode råd mod allergi og høfeber

Mange oplever en nedsættelse af graden af, hvor voldsomt symptomerne opleves, ved at dyrke regelmæssigt motion. Undersøgelser viser, at jo mere træning, jo mildere var symptomerne, og er medvirkende til at nedsætte stressniveauet, som også har en positiv effekt på allergi og høfeber. Derudover oplever mange en forbedring ved at nedsætte forbruget af rygning og alkohol, få en god nattesøvn, samt en ændring af kostvanerne.

Behandlinger med akupunktur er også effektivt når det kommer til lidelserne. Ved akupunktur bringes kroppen i balance op får styrket immunforsvaret, og dermed formindsket de gener, der er forårsaget af allergi og høfeber.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. allergi og høfeber. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!