Arbehandling med akupunktur

Ardannelse er en naturlig del af kroppens helingsproces, når huden skal reparere en skade efter operationer, ulykker som slag, fald, ætsning, brand eller ved sygdom. Jo større hudskade des længere tid tager det huden at hele op, med risiko for synlige ar. I starten vil et ar være rødt og tykt og efterhånden blege og blive mindre. Rødmen forsvinder typisk efter ca. 3 måneder og vil have sin endelige form efter 6-12 måneder.

Det kan også være et hypertrofisk ar.

Et overfladisk ar, som ikke har skåret meridianer over, kan være helt uproblematiske. Derimod kan nogle ar, efter reparationsprocessen er fuldført, fortsætte med at være røde, misfarvede, fortykkede, hævede, kløende og være følsomme ved berøring. Skader som har skåret meridianer over vil ofte give problematiske ar, og kan have betydning for den generelle helbredstilstand både fysisk og psykisk. Her vil der være effektiv hjælp at hente fra akupunkturen.

Gode råd mod ar

Uanset placering og størrelse kan ar opfattes som et personligt problem. Nogle accepterer og lærer at leve med deres ar, mens andre altid er bevidste om arret, hvad enten det er kosmetisk eller giver fysiske gener.

Der findes en række behandlingsmuligheder, som kan gøre både nye og gamle ar mindre iøjenfaldende. Nogle er relativt dyre og kan være smertefulde, mens andre kan give bivirkninger.

Ved arbehandling med akupunktur vil der ingen bivirkninger være, og kroppen vil smertefrit få genoprettet de ubalancer skaden har forårsaget. Selve behandlingen ved kosmetisk akupunktur foregår med tynde, sterile nåle og ved el-stimulation på større og mere problematiske ar, hvor du efter få behandlinger vil kunne opleve gode resultater.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med bla. arbehandling og de genere du må have i forbindelse med arvæv. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnostiseret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!