Akupunktur mod hjertebanken

Hjertebanken er et naturligt fænomen, som de fleste oplever forårsaget af motion, stressede situationer, angst, højt stofskifte, lav blodprocent, nogle former for medicin, samt stimulanser som kaffe, alkohol, tobak, narkotika m.m.

Normalt lægger man ikke mærke til at hjertet slår. Hjertebanken kan da opleves som ubehageligt, hvis man pludselig lægger mærke til hjertets slag ved at det slår hurtigere, hårdere, langsommere eller uregelmæssigt.

Hvis symptomerne er ledsaget af brystsmerter, åndedrætsbesvær, svimmelhed kan der være tale om en egentlig hjertesygdom og kræver derfor yderligere undersøgelser.

Gode råd mod hjertebanken

Mange oplever en bedring ved at nedsætte forbruget af kaffe, rygning og alkohol, da disse stimulanser er kendt for at fremme og kan forværre tendensen til hjertebanken. Undgå stressede situationer, hvis du kan mærke at det har en indvirkning. Her kan yoga og afslappende øvelser afhjælpe problemet.

Behandlinger med akupunktur er også effektivt når det kommer til hjertebanken og ‘uroligt hjerte’. Ubalancer i kroppen kan give symptomer som stress, angst, rytmeforstyrrelser, stofskifteproblemer, blodtryksproblemer m.m.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. hjertebanken og ‘uroligt hjerte’. For at kunne behandle symptomerne korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!