Akupunktur mod højt og lavt blodtryk

Et normalt blodtryk ligger omkring 120/80 men blodtrykket kan variere fra person til person. Med alderen stiger blodtrykket ofte, men man skal også være opmærksom på et for lavt blodtryk.

Et forhøjet blodtryk kan medføre en øget risiko for udvikling af åreforkalkning, blodpropper, hjertesvigt og nyresvigt. Forhøjet blodtryk er en stor risikofaktor for diverse hjerte-kar-sygdomme og det er derfor vigtigt, at være opmærksom på symptomer som svimmelhed, åndenød, hovedpine, træthed, susen for ørerne, næseblod og hjertebanken.

For lavt blodtryk, især hos ældre, kan medføre at hjerte, hjerne og andre vitale organer ikke modtager blod nok. Lavt blodtryk forbindes ofte med graviditet, diabetes, hormonelle ubalancer, hedeslag og lavt blodsukker.  Men der kan også være tale om mere alvorlige årsager som sygdom i leveren eller hjertemusklen, infektion i blodet, for høj eller lav kropstemperatur, dehydrering fra feber, diarré eller opkast eller en reaktion over for medicin eller alkohol.

Gode råd mod blodtryksproblemer

Afhængig af årsagerne til symptomer på enten for højt eller for lavt blodtryk, så oplever mange en forbedring ved at tabe sig og dyrke regelmæssig motion for at fremme blodgennemstrømningen. En ændring af livsstilen, ved at stoppe med at ryge og begrænse alkoholindtaget, har også en positiv effekt.

Behandlinger med akupunktur er også effektivt når det kommer til blodtryksproblemer. Mange ønsker desuden at stoppe eller reducere brugen af blodtrykssænkende medicin, grundet bivirkninger som træthed, svimmelhed, impotens og kolde hænder og fødder.

Ved akupunktur bringes kroppen i balance op får opbygget de ressourcer, så kroppen på sigt bedre kan regulere blodtrykket uden brug af medicin.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med PMS. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!