Akupunktur mod lændesmerter

Lændehold (Lumbago) viser sig som smerter eller ubehag i den nederste del af ryggen. Smerten kan også stråle ud i balderne, baglåret eller lysken. Symptomer på lændehold mærkes pludseligt eller udvikles gradvist ved, at man kan vågne med lændehold dagen efter, det er opstået. Musklerne føles spændte og ryggen er stiv.

Ved akutte og stærke smerter, kaldes det for hold i ryggen, hekseskud, facetsyndrom, lumbago, myoser eller slet og ret akutte lændesmerter. Ofte vil ryggen hælde fremover og til en af siderne. I nogle tilfælde kan der være tale om diskusprolaps.

Er smerterne af mere end 3 måneders varighed, kaldes det for kroniske lændesmerter.

Årsager til lændesmerter

Det er ikke altid muligt at pege på en specifik årsag til, hvorfor lændesmerterne opstår. Lændehold skyldes ofte en overbelastning forårsaget af tunge løft eller vridning af kroppen, og kan i nogle tilfælde føre til iskias. Men der kan også være tale om en kombination af muskelforstrækning, krampe og overanstrengte ledbånd.

Størstedelen af befolkningen vil på et tidspunkt opleve lændesmerter i deres levetid. Ofte er det yngre erhvervsaktive, der lider af lændesmerter end ældre personer.

Behandling hos Apunkt

Akupunktur kan effektivt fjerne smerterne ved at bryde den fastlåste tilstand i muskulaturen, så blodet kan cirkulere frit med ilt og næring. Musklerne blødgøres, og de belastede ledbånd og muskelfibre får herved næring, så de kan komme sig hurtigere.

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med lændesmerter. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!