Akupunktur ved leddegigt og slidgigt

Gigt er en af de mest udbredte kroniske sygdomme i Danmark og er kendetegnet ved, at have smerter i led, ryg og muskler. De mest udbredte gigtsygdomme er slidgigt, leddegigt og ryglidelser. Det skønnes at op mod 700.000 er berørt af sygdommen. Mange tror fejlagtigt at det kun rammer ældre, men unge og børn kan også få gigt.

De fleste gigtsygdomme vedrører knogler, muskler, sener og led, og viser sig ofte ved smerter, stive led, nedsat funktionsevne og træthed.

Slidgigt

Ved slidgigt bliver brusk og væv omkring leddene langsomt ødelagt, så leddet ikke længere fungerer normalt og med tiden bliver stivere. Slidgigt kan ramme alle led, men ses typisk i tommelfinger, storetå, hofte og knæ. Nogle lever fint med sygdommen mens andre har voldsomme smerter, der påvirker funktionsevne og bevægelighed. Slidgigt kan ikke helbredes, men mange oplever en bedring ved at dyrke regelmæssigt motion, ændring af kostvaner og holde den slanke linje.

Leddegigt

Ved leddegigt bliver mange af kroppens led angrebet af en betændelseslignende tilstand, der ofte skyldes ændringer i immunsystemet. Leddene vil typisk være hævede og gøre ondt, der kan nedsætte kroppens bevægelighed. Træthed, feber, vægttab og stivhed i kroppen er også typiske symptomer på leddegigt. Det er muligt at behandle leddegigt, og mange oplever effektiv bedring ved rygestop, regelmæssig motion og en ændring af kostvanerne.

Behandling hos Apunkt

Akupunktur er kendt for sin gode evne til effektivt at lindre smerter ved gigtrelaterede sygdomme, samt afhjælpe de øvrige problemer, der opstår som følge af gigt. Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. lidelser i forbindelse med gigt. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling – den viden vil vi gerne dele med dig!