Kropsinstituttet

’Bliv den bedste udgave af dig selv’.

Kropsinstituttet er en holistisk behandlingsklinik beliggende i hjertet af København. Vi tilbyder B:A:M kropsbehandlinger, M:A:M træningsforløb, individuelle udrensningsforløb og retreats, der detoxer din krop og dit sind.

Din krop er en fantastisk maskine, der skal passes godt på. Vores tilgang er derfor en kombination af behandlinger, træning, udrensningsforløb og kost. Og vi tænker selvfølgelig dit mentale velvære ind i alt, hvad vi tilbyder.

Kropsinstituttets grundlægger, Martin Bonde Mogensen, er co-founder af behandlingssystemet B:A:M (Body-All-Mind).

Hvad er B:A:M behandling?

En behandling, der kombinerer teknikker som dyb massage, zoneterapi, akupressur og løsning af leddene i kroppen. Derudover arbejdes der med åndedrætsøvelser og samtaleterapi. 

Hvad er M.A.M træning?

M.A.M træning er en dynamisk og dybdegående træningsform. En slags ’gør-det’selv’ udgave af vores behandlinger. Træningen er baseret på flere af østens træningsformer: f.eks. yoga, tai chi og karate. Træningen løsner op for spændinger i muskler og led samt genopbygger og stimulerer kroppen.

Kropsinstituttets eget rejsebureau, Zen Luxury Travels, arrangerer retreats til flere forskellige destinationer – f.eks. ayurvedisk ’Power Retreat’ på Sri Lanka eller detox ’Juice Retreat’ i Marrakech. Vores retreats nulstiller din krop og booster den med fornyet energi. 

Kost er en vigtig del af din sundhed. Kropsinstituttet har udgivet flere bøger, der guider til en sundere livsstil. Tag f.eks. en detox juice kur med ’Den fedeste Juicekur’ eller udrens din krop med et 24 dages udrensningsforløb med ’Den fede faste’.

Velkommen til Kropsinstituttet.