Fordøjelsesproblemer

Det skønnes, at op mod 2 mill. danskere har fordøjelsesproblemer og det rammer både unge som ældre. Der kan være flere grunde til problemer med fordøjelsen, hvor de hyppigste årsager er alt for kolesteroelrig kost, antibiotika, fødevareintolerence og stress.

Hvis fordøjelsessystemet ikke fungerer optimalt kan irritation og ubehag påvirke hverdagen. Her oplever mange oppustethed, mavesmerter, kvalme, opkast, forstoppelse eller diarré, hvor langt de fleste danskere får stillet diagnosen ‘irritabel tyktarm‘ hos lægen.

Et velfungerende fordøjelsessystem har stor betydning for det generelle velbefindende både fysisk og psykisk. Gennem tarmsystemet får vi energi, og maven har stor betydning for selve immunsystemet, så vi er mere modstandsdygtige over for div. sygdomme.

Hvad er årsagerne til fordøjelsesproblemer?

Én af årsagerne til at forstærke fordøjelsesproblemerne kan være, at der spises for meget og for hurtigt eller at det er det forkerte, der spises. Det kan også være at der spises uregelmæssigt og for sent om aftenen, der desværre heller ikke gavner fordøjelsen. Derudover kan fordøjelsesproblemerne forværres ved stress og følelsesmæssige udfordringer. Uanset hvilke fordøjelsesproblemer der er tale om, vil der være hjælp at hente inden for akupunkturen.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod bl.a. fordøjelsesproblemer. For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.

Modtag den nyeste viden om akupunktur

Vi deltager årligt på kursur for at kunne tilbyde dig den nyeste og bedste behandling inden for akupunktur – den viden vil vi gerne dele med dig!