Apunkt akupunktur mod allergi og høfeber

Har du også allergi?

Akupunktur mod allergi

Vidste du, at man kan bruge akupunktur i kampen mod allergi? Samtidig kan du få styrket dit immunforsvar og dermed formindske de gener, der er forårsaget af allergien? 

Rindende røde øjne, der klør, tilstoppede luftveje, nysen og løbende næser… Alt sammen knap så dejlige tegn på, at at foråret og sommeren er kommet. Ikke desto mindre, er det en af de mest almindelige lidelser, som rammer en stor del af den danske befolkning.

For nogen kan det være et kortvarigt irritationsmoment, mens det for andre kan være invaliderende mens perioden står på. Ikke nok med tilstoppede luftveje og kløende øjne, så kan symptomer udvikle sig til kløende udslæt eller eksem på huden, træthed, hovedpine eller migræne etc.

Årsager til allergi

Trods et stigende medicinforbrug er der stadig mange, som er chikaneret af symptomerne. Nogen i en sådan grad, at det er indgribende i deres hverdag. Så det er ikke alle der hilser foråret og sommeren velkommen!

Der kan være mange årsager til at man udvikler allergi. Men i takt med en stigende luftforurening, parfumerede ‘luft-friskere’,  diverse tilsætningsstoffer i vores fødevarer osv. – samt et øget medicinforbrug for at nedkæmpe symptomerne på allergi – er der også sket en stigning i folk, der har udviklet multi-allergi. Derfor er der også mange grunde til at finde alternativer til behandling af allergi.

Hos Apunkt tager vi udgangspunkt i årsagen til, hvorfor du har udviklet allergi, frem for at symptombehandle. Det har vi gjort i over 20 år, hvor vi behandler med akupunktur mod allergi og høfeber med gode og effektive resultater til følge.

Læs mere om hvad vi kan gøre for dig eller ring til os på 33 15 15 01 så du kan få den hjælp du behøver.