Ansigtløft med akupunktur hos Apunkt

Ansigtsløft med akupunktur

Ansigtsløft med akupunktur

er et nænsomt, smertefrit og genialt alternativ til kosmetisk kirugi og indsprøjtninger med Restylane eller botox – og så er det en skønhedsbehandling helt uden bivirkninger!

Når det kommer til skønhedsbehandlinger, så har Hollywood altid være firstmovers inden for de nyeste og mest effektive teknikker. Skuespillere, modeller og kendisser som eks. Madonna har kastet sig over den nye behandlingsform – og nu er ansigtsløft med akupunktur også kommet til Danmark fra det solrige Californien, nærmere bestemt til Apunkt.  

Skønhed via nåle & helt naturligt

En af de tilfredse klienter hos Apunkt er Leah Holbek. Hun ligger veltilpas med intet mindre end 40 små nåle placeret strategisk i ansigtet, hvor hver nål søger efter ubalancer og blokkede energier. ”De nåle er som 1000 små massager”, forklarer Leah. Allerede efter den første behandling var der tydelige forandringer. Efter 5-6 behandlinger fortæller Leah: ”Takket være behandlingerne har jeg følelsen af, at mit ansigt virker mere levende og fast i strukturen og huden er blevet meget klarere.”

Klar, fast, glat hud

En ansigtsbehandling med akupunktur forøger collagenproduktionen, således at de fine linier reduceres og de dybe rynker udglattes. Ansigtsbehandlingen hjælper på hele ansigtszonen ved at stimulere de svage muskler og aflaster de overarbejdende muskler. Der er faktisk 57 muskler i ansigtet, som alle er forbundet med hinanden. Tesen er, at rynker udvikles som følge af specifikke muskulære bevægelser. Når en muskel går ned – ja, så går de alle sammen ned.

Anerkendt metode

Når vi om morgenen kigger os i spejlet og ikke helt er tilfredse med, hvordan tiden har ændret vores ansigt, så kan ansigtbehandling med akupunktur hjælpe på mange ting:

  • dobbelthagen
  • reducerer rynker i panden
  • reducere poser under øjnene
  • gøre tunge øjenlåg pæne
  • mindsker synlige blodkar i ansigtet

Ansigtakupunktur har været kendt i århundreder i Kina som en effektivt ansigtsforyngelse. Det er først nu, at den vestlige verden har fået øjnene op for dette fantastiske alternativ til de traditionelle og langt mere drastiske og kostbare operative indgreb, når uret, så at sige skal skrues tilbage.

Kompetent faglig behandling for at opnår effektivt ansigtsforyngelse

Vores dygtige, godkendte akupunktørbehandlere, som står for behandlingerne fortæller: ”Det er fascinerende at se, hvordan behandlingen virker i ansigtet. Ansigtet er jo et spejl på ens livshistorie, helbred og psykiste tilstand.” 

Vores ansigtsbehandling med akupunktur kan også inkludere akupunktur andre steder på kroppen såsom urtemedicin, kost- og livsstilsændring. Efter 5-10 behandlinger konstaterer de fleste, at der er sket rigtige gode forbedringer med rynkerne, at de dybe rynker er blevet væsentlig mindre synlige og ansigtet skinner yndefuldt.

Hvis du er blevet nysgerrig for at høre mere om ansigtsløft med akupunktur eller gerne vil bestille en tid så ring til os på 33 15 15 01 eller via vores kontaktformular.