Tungediagnose hos Apunkt

Må jeg se din tunge?

 

Tungediagnose hos Apunkt

I gamle dage skulle man altid stikke tungen ud, så den gamle huslæge kunne tjekke ens helbredstilstand. I mange lande, hvor man anvender akupunktur, naturmedicin og andre terapiformer som Ayurveda, praktiseres tungediagnose stadig som en anerkendt metode for at kunne stille den rette diagnose.

… Og det giver på mange måder rigtig god mening. Da tungen er den eneste muskel vi kan se ud af kroppen, kan den fortælle os vigtig information om, hvad der foregår inde i kroppen. Farve, form, belægninger, bevægelse og linjerne er alle indikationer på den nuværende tilstand af dine organer.

Hvordan aflæses en tungediagnose?

Vi skal se på både oversiden og undersiden af tungen, og notere alle de tegn som vi ser. Tilsammen danner dette tungediagnosen.

Organernes placering på tungens er et billede af kroppen. Vi bruger derfor tungediagnosen som et nyttigt værktøj, til at se hvordan en klient har det, både fysisk og psykisk. Prognosen giver os brugbare informationer og et indblik i helbredstilstanden og hvilke behandlingsmuligheder, der skal anvendes.

Tungediagnosen skal altid sammenholdes med andre observationer, samt anamnesen for at nå frem til den endelige diagnose. Der er nogle få forbehold, som vi må kende. Dels er der tegn, som kan pege på flere muligheder, dels er der sygdomme, som ikke afspejles på tungen.

Behandling hos Apunkt

Hos apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle en lang række lidelser og sygdoms-ubalancer, hvor vi anvender de bedste teknikker, som giver et unikt og alsidigt behandlingstilbud, med mulighed for en bedre og mere effektiv behandling.

Har du spørgsmål til hvordan en behandling foregår er du velkommen til at ringe på 33 15 15 01 eller kontakte os her.