Akupunktur mod Helvedesild

Helvedesild er en smertefuld sygdom der rammer ca. 10-20 % af befolkningen.

 

Vi fjerner helvedesild, ring idag hvis du vil have behandling for dine smerter.

 

Hvad er Helvedesild?

Akupunkturbehandling kan lindre og ofte fjerne dine smerter, så udbrud minimeres eller helt forsvinder.

Helvedesild skyldes, at virussen fra skoldkopper gemmer sig i kroppens nerver. Helvedesild er en lokal genopblussen af skoldkopper i det hudområde, nerven forsyner.

Udslættet kan ramme overalt på kroppen eller i ansigtet, men altid kun på den ene side, altså højre eller venstre. Sygdommen er smertefuld, men den er ikke farlig eller livstruende. 

Den reaktiverede skoldkoppevirus vandrer fra rygmarven via en nervebane ud til huden. Da nervebanerne her tager sig af enten højre eller venstre side af kroppen, vil virussen typisk følge en nervebane, der går til enten højre eller venstre side af kroppen.

Det er ofte maven, lænden, brystkassen samt ansigtet der bliver ramt af denne, for det meste smertefulde lidelse.

Ofte ses det på maven som giver store mavesmerter.

Ved angreb ved øjende søg læge med det samme.

Der kan være blære, sår, skorper og væske på det angrebne område. 

Akupunkturbehandling kan lindre og ofte fjerne dine smerter, så udbrud minimeres eller helt forsvinder.

Helvedesild skyldes, at virussen fra skoldkopper gemmer sig i kroppens nerver. Helvedesild er en lokal genopblussen af skoldkopper i det hudområde, nerven forsyner. Det er desvære set at mennesker efter at blive vaccineret har fået en opblussen af helvedesild.

Udslættet vises som pletter på din hud, kun på 1 side af din krop. Et udslæt på både venstre og højre side af din krop er usandsynligt, at det er helvedesild.

Hold dig væk fra bestemte grupper af mennesker, hvis du har helvedesild. Du kan ikke sprede helvedesild til andre.

Men folk, der ikke har haft skoldkopper før, kan blive smittet af skoldkopper fra dig. Dette skyldes, at helvedesild er forårsaget af skoldkoppevirus.

Prøv at undgå:

-Gravide, der ikke har haft skoldkopper før.

-Mennesker med et svækket immunsystem – som en person, der får kemoterapi.

-Babyer under 1 måned gamle – medmindre du har født dem, da din baby er beskyttes mod virussen af fra immunsystem

Selvom det ikke er livstruende, kan herpes zoster forårsage fysisk handicap i den berørte region på grund af smerte. Vaccinen mindsker chancerne for at have sygdommen, for at præsentere postherphetic neuralgi (NPH) og inducerer reduktion af akutte og kroniske smerter forbundet med sygdommen, mens tidlig behandling reducerer chancen for komplikationer.

Vi har mange års erfaring i at behandle vira som herpes, helvedesild og behandler efter den klassiske kinesiske medicin samt efter Master Tungs metode, som efter vores erfaringer virker bedst mod virus i flere former eks. herpes og helvedsild.

Aldersgruppen med den højeste forekomst af helvedesild kan være højre og med den største risiko for at udvikle postherpetisk neuralgi – smerte, der kan vare år efter vabler er helet!

Heldigvis er der behandlingsprotokoller i TCM (traditionel kinesisk medicin), der kan være meget effektive at bruge for til at reducere sværhedsgraden og varigheden af smerten.

Derfor er det vigtigt at komme til behandling hurtigst muligt for at minske / fjerne smerten samt for at undgå at udvikle terapeutisk neuralgi.

Hvorfor og hvordan kan man få helvedesild?

Efter du har haft skoldkopper vil virusset gå i dvale og derefter blive transporteret ned gennem nerverne. Herefter lægger det sig tæt ved rygmarven. Det kan ligge her i mange år uden at det overhovedet kommer til at irritere dig. I takt med at du bliver ældre, eller hvis du har et svækket immunforsvar, så vil risikoen for at virusset begynder at formere sig stige. Det kan dermed bevæge sig langs nerverne og ud mod huden igen. Området som disse nerver står for vil dermed udvikle et udslæt og symptomerne for helvedesild vil begynde at vise sig.

 

Det vil altså sige, at du kun kan udvikle helvedesild, hvis du har haft skoldkopper. Et spørgsmål mange forældre har er; Er helvedesild arveligt? Det er det altså ikke – det kan kun udvikle sig fra tidligere skoldkopper. Til gengæld skal du være opmærksom på, at helvedesild kan smitte dig, hvis du er sammen med en person, som har aktivt helvedesild. Du behøver altså ikke at være bange for om helvedesild er arveligt, men du skal være opmærksom på, at det kan smitte.

Et andet vigtigt spørgsmål er naturligvis; hvad er en effektiv helvedesild behandling? Her findes der forskellige svar, men det er blevet meget tydeligt, at helvedesild og akupunktur fungerer super godt sammen. 

 

Hvis man går til lægen med helvedesild, så ender man typisk også med at gå skuffet derfra. Beskeden fra lægen vil typisk være, at man bare skal indtage noget smertestillende og vente til at det forsvinder af sig selv. Eftersom at helvedesild er en sygdom, der kan gøre helt utroligt ondt, så er dette naturligvis ikke det svar man håbede på. Smertestillende kan hjælpe, men man skal stadig døje med store smerter.

 

Derfor tilbyder vi akupunktur mod helvedesild, da det har vist sig at være en effektiv behandling mod helvedesild. Selv mod kronisk helvedesild kan akupunktur virke rimeligt hurtigt, hvor du kan opnå en mærkbar bedring. 

Hvor hurtigt virker akupunktur mod helvedesild?

Det er forskelligt fra person til person hvor hurtigt akupunktur virker mod helvedesild. I nogle enkelte tilfælde kan man blive fuldstændig symptomfri efter blot en til to akupunkturbehandlinger. For det meste kan man dog forvente, at det tager fem behandlinger før at det bliver mærkbart bedre.

 

Derfor giver det meget god mening, at prøve akupunktur mod helvedesild, hvis det er en sygdom du lider af.

 

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod lidelser i forbindelse med herpes, helvedesild og forkølelsessår.

For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Det gør vi udfra i klassisk kinesisk diagnose med brug af bl.a tungediagnose.

Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal så du kan få et bedre liv.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 så du kan få den hjælp du behøver.