Akupunktur mod Helvedesild

Helvedesild er en smertefuld sygdom der rammer ca. 10-20 % af befolkningen.

 

Vi fjerner helvedesild, ring idag hvis du vil have behandling for dine smerter.

 

Hvad er Helvedesild?

Helvedesild skyldes, at virussen fra skoldkopper gemmer sig i kroppens nerver. Helvedesild er en lokal genopblussen af skoldkopper i det hudområde, nerven forsyner.

Udslættet kan ramme overalt på kroppen eller i ansigtet, men altid kun på den ene side, altså højre eller venstre. Sygdommen er smertefuld, men den er ikke farlig eller livstruende. 

Den reaktiverede skoldkoppevirus vandrer fra rygmarven via en nervebane ud til huden. Da nervebanerne her tager sig af enten højre eller venstre side af kroppen, vil virussen typisk følge en nervebane, der går til enten højre eller venstre side af kroppen.

Det er ofte maven, lænden, brystkassen samt ansigtet der bliver ramt af denne, for det meste smertefulde lidelse.

Ofte ses det på maven som giver store mavesmerter.

Der kan være blære, sår, skorper og væske på det angrebne område. 

Akupunkturbehandling kan lindre og ofte fjerne dine smerter, så udbrud minimeres eller helt forsvinder.

Helvedesild skyldes, at virussen fra skoldkopper gemmer sig i kroppens nerver. Helvedesild er en lokal genopblussen af skoldkopper i det hudområde, nerven forsyner. Det er desvære set at mennesker efter at blive vaccineret har fået en opblussen af helvedesild.

Vi har mange års erfaring i at behandle vira som herpes, helvedesild og behandler efter den klassiske kinesiske medicin samt efter Master Tungs metode, som efter vores erfaringer virker bedst mod virus i flere former eks. herpes og helvedsild.

Aldersgruppen med den højeste forekomst af helvedesild kan være højre og med den største risiko for at udvikle postherpetisk neuralgi – smerte, der kan vare år efter vabler er helet! Heldigvis er der behandlingsprotokoller i TCM (traditionel kinesisk medicin), der kan være meget effektive at bruge for til at reducere sværhedsgraden og varigheden af smerten.

Derfor er det vigtigt at komme til behandling hurtigst muligt for at minske / fjerne smerten samt for at undgå at udvikle terapeutisk neuralgi.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod lidelser i forbindelse med herpes, helvedesild og forkølelsessår.

For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Det gør vi udfra i klassisk kinesisk diagnose med brug af bl.a tungediagnose.

Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal så du kan få et bedre liv.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 så du kan få den hjælp du behøver.