Akupunktur imod Helvedesild

Helvedesild er en smertefuld sygdom der rammer ca. 10-20 % af befolkningen.

Hvad er Helvedesild?

Helvedesild skyldes, at virussen fra skoldkopper gemmer sig i kroppens nerver. Helvedesild er en lokal genopblussen af skoldkopper i det hudområde, nerven forsyner.

Udslættet kan ramme overalt på kroppen eller i ansigtet, men altid kun på den ene side, altså højre eller venstre. Sygdommen er smertefuld, men den er ikke farlig eller livstruende. 

Den reaktiverede skoldkoppevirus vandrer fra rygmarven via en nervebane ud til huden. Da nervebanerne her tager sig af enten højre eller venstre side af kroppen, vil virussen typisk følge en nervebane, der går til enten højre eller venstre side af kroppen.

Det er ofte maven, lænden, brystkassen samt ansigtet der bliver ramt af denne, for det meste smertefulde lidelse.

Ofte ses det på maven som giver store mavesmerter.

Der kan være blære, sår, skorper og væske på det angrebne område. 

Akupunkturbehandling kan lindre og ofte fjerne dine smerter, så udbrud minimeres eller helt forsvinder.

Vi har mange års erfaring i at behandle vira som herpes, helvedesild og behandler efter den klassiske kinesiske medicin samt efter Master Tungs metode, som efter vores erfaringer virker bedst mod virus i flere former eks. herpes og helvedsild.

Behandling hos Apunkt

Hos Apunkt har vi over 20 års erfaring med at behandle patienter mod lidelser i forbindelse med herpes, helvedesild og forkølelsessår.

For at kunne behandle korrekt er det vigtig først at blive diagnosticeret korrekt. Det gør vi udfra i klassisk kinesisk diagnose med brug af bl.a tungediagnose.

Vi tilpasser derfor den enkelte patient et individuel behandlingsforløb, hvor vi i fællesskab udarbejder din journal så du kan få et bedre liv.

Ring allerede i dag på 33 15 15 01 eller kontakt os så du kan få den hjælp du behøver.