akupunktur afd. på kinesisk hospital

Kausalpunkt

 

Vi finder dit K-punkt

 

Lad os finde dit kausalpunkt, og få hjælp til dine sundhedsproblemer. 

At finde kausalpunktet er en avanceret behandling, der i samarbejde med dit nervesystem peger på genoprettelse af dine problemstillinger i kroppen. Vi følger en procedure, hvor vi går via forskellige områder i dit øre til endeligt at finde kausalpunktet. I dette punkt ligger en neurologisk kodningspåvirkning, som skaber forandringer. Ørets nerver og nerverne i hjernen taler sammen, og vi finder det bedst mulige punkt – kausalpunktet – i forhold til din problematik. 

Behandling sker ved en enkelt nål, er smertefri  (isættelse af nålen giver et lille stik) og tager 30-70 min. Ikke enhver akupunktør kan gøre dette, bl.a. skal vi undervejs følge din krops respons på undersøgelserne, og det sker ved at tage din puls løbende. 

Du går med nålen i nogle dage, måske 1 uges tid, indtil den falder ud af sig selv. Nålen laver arbejdet 24/7 for dig. Efter et par behandlinger, nogle gange en enkelt, indtræder virkningen. 

Effekten er primært på fysiske problemer, ofte nogle, som traditionel behandling giver op over for. F.eks. gigt. Der kan også opnås gode resultater på det psykiske område.

Kom og prøv !

Få akupunktur af de bedste.

Akupunkturklinikken hvor vi tilbyder den avancerede akupunkturbehandling er på vores klinik på Dyrehavevej 2